Figyelj magadra / H-Varga Mariann sorozata

Háver-Varga Mariann riport sorozatának része lenni nagy megtiszteltetés. Soha nem gondoltam volna, hogy csinálok majd valamit, ami érdemes lesz az ő figyelmére. .. Nagyon köszönöm h vállaltad, hogy bevállaltad, hogy törődsz és nem hagyod!

H-Varga Mariann Figyelj magadra riport sorozat

” A Figyelj magadra sorozatban ma nehéz kérdésről beszélgettünk Fejes Rita színésznővel, a „Fuss” című rövidfilm egyik alkotójával és projektgazdájával, és Lokár Attilával, a Szelíd Motorosok A Zaklatások Ellen elnevezésű csoport egyik tagjával. A bántalmazás tehát a mai téma, amely megjelenik a családon belül, egy közösségen belül, de társadalmi szinten is. Sok felkészült és lelkiismeretes szakember dolgozik azon, hogy minél kevesebb nő, férfi és gyermek legyen bántalmazott, de a statisztikai adatok így is riasztóak és nehezíti a helyzetet, hogy sok eset rejtve marad, tovább traumatizálva az áldozatot. Mit tehetünk mi, civilként; miért fontos, hogy a #Fuss című filmet minél többen lássák és hogyan segíthetnek a Szelíd Motorosok ?

Amennyiben itt nem, a film FB oldalán a teljes riport meghallgatható.

A Figyelj magadra sorozatban ma nehéz kérdésről beszélgettünk Fejes Rita színésznővel, a "Fuss" című rövidfilm egyik alkotójával és projektgazdájával, és Lokár Attilával, a Szelíd Motorosok A Zaklatások Ellen elnevezésű csoport egyik tagjával. A bántalmazás tehát a mai téma, amely megjelenik a családon belül, egy közösségen belül, de társadalmi szinten is. Sok felkészült és lelkiismeretes szakember dolgozik azon, hogy minél kevesebb nő, férfi és gyermek legyen bántalmazott, de a statisztikai adatok így is riasztóak és nehezíti a helyzetet, hogy sok eset rejtve marad, tovább traumatizálva az áldozatot. Mit tehetünk mi, civilként; miért fontos, hogy a #Fuss című filmet minél többen lássák és hogyan segíthetnek a Szelíd Motorosok?Aki szeretne többet tudni, megnézheti a Fuss werkjét itt: https://www.youtube.com/watch?v=QpWN06Xra2I

Közzétette: Marianna Háver-Varga – 2020. július 27., hétfő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük